Enne kui maitseelamustest kokkuvõtet hakkan tegema, kinnitan veel kord, et minu hinnang on subjektiivne, vaid minu ja abikaasa maitsemeelest kannustatud. Kokkuvõttes keskendun just neile toitudele, mida me abikaasaga nautisime ning palun andestust neilt, kes minu käest häid hindeid ei saanud. Kellelegi teisele kindlasti maitsesid ka need road.
Selle aasta trendid olid: juurseller, kitsejuust, kalatartar, vutiliha, veiseliha ja brüleekreem. Täiesti uueks maitseks meie jaoks oli luuüdijäätis, mida varem polnud maitsnud. Oli ka teisi uusi üllatavaid maitseelamusi ... näiteks juursellerotto ja kitsejuustuekleer.
Kokkuvõtete tabel. Nagu ikka, saab tabelis iga toidukoha nimele klikates lugeda blogipostitust selle roogade kohta. Järjestus on tehtud keskmise põhjal. Kui keskmised olid võrdsed, siis järgmiseks kriteeriumiks oli hind ja kui ka need olid võrdsed, siis põhiroa hinne. Esimene ja teine ning seitsmes ja kaheksas olid aga nii võrdsed, et nende puhul sai määravaks see, kumb pearoog meile rohkem meeldis. Ehk saadud järjestus on nii subjektiivne kui veel olla saab.
jrk nr |
toidukoht |
eelroog |
põhi-roog |
magus-toit |
kesk-kond |
kesk-mine |
hind kahele |
1 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5,00 |
46 |
|
2 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5,00 |
46 |
|
3 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5,00 |
48 |
|
4 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5,00 |
50 |
|
5 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4,75 |
42 |
|
6 |
5 |
5 |
4 |
5 |
4,75 |
44 |
|
7 |
4 |
5 |
5 |
5 |
4,75 |
46 |
|
8 |
Ülikooli kohvik/Drinkgeld |
4 |
5 |
5 |
5 |
4,75 |
46 |
9 |
5 |
4 |
5 |
5 |
4,75 |
46 |
|
10 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4,50 |
44 |
|
11 |
4 |
5 |
4 |
5 |
4,50 |
48 |
|
12 |
4 |
5 |
5 |
4 |
4,50 |
50 |
|
13 |
4 |
4 |
5 |
5 |
4,50 |
50 |
|
14 |
5 |
5 |
4 |
3 |
4,25 |
42 |
|
15 |
5 |
4 |
4 |
4 |
4,25 |
46 |
|
16 |
4 |
4 |
4 |
5 |
4,25 |
46 |
|
17 |
4 |
5 |
5 |
3 |
4,25 |
48 |
|
18 |
3 |
5 |
5 |
3 |
4,00 |
42 |
|
19 |
4 |
3 |
5 |
3 |
3,75 |
46 |
|
20 |
2 |
4 |
4 |
5 |
3,75 |
50 |
|
21 |
3 |
3 |
4 |
5 |
3,75 |
50 |
|
22 |
4 |
4 |
4 |
2 |
3,50 |
50 |
|
23 |
4 |
2 |
3 |
2 |
2,75 |
46 |
|
|
KESKMINE |
4,17 |
4,43 |
4,57 |
4,26 |
4,36 |
46,61 |