laupäev, 27. jaanuar 2024

Esimesed broneerimise õppetunnid.

     Nagu igal aastal oli ka see kord pusimist toidukohtade broneerimisega. Hakkasin sellega tegelema reedel ehk kuus päeva enne Maitsva Tartu kampaania algust. Kampus ja Kolm Tilli läksid libedalt, seal olid broneerimisprogrammid ja kõpsti tuli meil postkasti, et broneerimine õnnestus. Mull´il ja Vint´il oli Maitsva Tartu kodulehel antud broneerimiseks vaid telefoninumber. Kõigepealt proovisin helistada ... kuid kuna telefonile ei vastatud, saatsin sõnumid. Mull andis umbes poole tunni pärast teada, et kell 17 neile ei sobi, sest nad avavad kell 18. Olgu, broneerisin tund aega hilisemaks. Vint´ilt tuli aga vastus alles kahe tunni pärast ja sedagi infoga, et järgmine reede saavad nad pakkuda vaba lauda alles 22.00, mis jääb meile ilmselgelt hiliseks. Kuna vastusega läks kaua proovisin veelkord helistada, kuid taas ei vastanud keegi. Saatsin siis uue sõnumi, et kas teisipäeval kell 20.00 sobib ja .... pooleteise tunni pärast saabuski positiivne vastus, et sobib. Minu soovitus toidukohtadele, et kui panete infoks ja broneerimiseks kirja vaid telefoninumbri, nagu neil kahel kohal Maitsva Tartu lehel oli, siis palun vastake telefonile. Kõik pole nii jonnakad nagu mina, et helistavad mitu korda või saadavad sõnumi ... paljud loobuvad ja valivad teise koha.

    Kuna aga reede vabanes, siis valisin loosimise tulemuste järjekorras järgmise toidukoha ja selleks oli Pierre. Seal oli Maitsva Tartu kodulehel kenasti link, mis viitas ... broneerimiseks vajuta siia. Vajutasin. Kuid vastuseks oli selline must tulemus. Nojah. Võtsin siis kontaktidest meiliaadressi ja kirjutasin broneeringu meilile ... loomulikult viitasin ka lingi probleemile. Laupäeval kell 11 tuli vastus, et broneerimine õnnestus ja nad tänasid lingi vea viite eest. Kella 12-ks, kui seda postitust kirjutasin, oli viga juba parandatud. Tubli kiire tegutsemine.

    Järgmine nädal jätkan broneerimisega ülejärgmiseks nädalaks ehk veebruari teiseks nädalaks. Kuna toidukohti on 24 ja päevi veebruaris 29, siis peaks praktiliselt iga päev ühes toidukohas käima. Arvestades, et ma iga õhtu pole Tartus, siis tuleb kõiki võimalusi kasutada. Kaks korda päevas, nagu me eelnevatel aastatel vahel tegime, me enam käia ei tahaks. Õhtul on veel liiga värsked elamused lõunasest toidukohast ja see segab maitsmismeeli ja mõtlemist objektiivselt tegutsemast. Seega sellel aastal loobusime kaks korda päevas käimast.

Täiendan broneerimise postitust veebruari teisel, Tartu Rahu, päeval. Täna sain kenasti broneeritud Antoniuse, Dorpati ja Pompei õhtusöögid järgmiseks nädalaks. Kõigil neil oli mugav broneerimissüsteem, kus sai valida nii menüü ... Maitsev Tartu ... kui ka kuupäeva ja kellaaja. Kinnitus tuli kenasti koheselt meilile ja asi ants. Spargliga oli vaja kirjutada meil ja oli ka väike arusaamatus. Kirjutasin, et soovime kella 20:30-ks kahele lauda broneerida ja vastus tuli, et laud on broneeritud 18:30-ks. Kirjutasin siis uuesti, et soovisin hilisemaks ja ... sain vastuse, et broneerija ajas segi 8 ja 18 ning saimegi laua soovitud poole üheksaseks ajaks. Ikka juhtub.

    Ei väsi kordamast, et:  Esitan väljakutse kõigile oma sõpradele ja tuttavatele ning teistele blogi lugejatele ja muidu toredatele toidunautijatele ... külastada võimalikult palju "Maitsva Tartu" kampaania toidukohti ja hinnata toitude maitseelamusi!  Tegin hindamiseks alternatiivse hääletusvormi, mille täitmiseks peab vastaja autoriseerima end Googliga ning lisama oma hinnatud toidukoha külastamise kuupäeva ja alguskellaaja. 
      

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar